Annons
PDF Skriv ut Skicka sidan

om planetdad
Pappor som sliter

PlanetDad är en politisk och religiöst obunden sida för blivande och nuvarande pappor. Vi är ett gäng pappor tillsammans med medarbetare som tyckte att nu var det dags för en ny plats att mötas på.

När vi själva väntade barn fann vi en uppsjö av sidor som primärt riktade sig till mammor. De få sidor vi fann för pappor kändes inte alls rätt. De var antingen ostrukturerade och gammaldags eller så hade dom helt enkelt inte den information vi sökte. Så skapades PlanetDad, ett ställe att få inspiration eller svar på sina frågor. Vårt mål är att kontinuerligt skriva om saker av intresse och vår förhoppning är att man skall känna igen sig från egna erfarenheter.

Vi vill gärna ha dina synpunkter på det vi gör så skriv gärna en rad till Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den eller Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den .

PlanetDad skall endast se som en rådgivande hemsida. Har ni problem eller liknande skall ni naturligtvis söka proffisionell hjälp.

 

GravidGuiden, tips till gravid

template by